Nou Projecte "Sister act"

Ja feia temps que voliem fer un intercanvi amb un cor de Santa Coloma. Com que ens ofereixen un grup instrumental si fem juntament amb ells les cançons de "Sister act", vam decidir a l'últim assaig que ajornàvem el projecte dels relats, ja els farem en una altra ocasió.

"Intercanvi" vol dir anar allà un dia al matí fer un assaig intensiu (potser tres hores al matí i dues a la tarda) i concert al vespre. Després vindrien ells aqui en un plan més relaxat. El seu director, el Pol Pastor, ens proposa les següents dates: concert a Sta. Coloma el dissabte 17 d'abril i concert a Barcelona el dissabte 8 de maig. Encara es poden moure, per això és important que diguem tots el més aviat possible si ens van bé aquestes dates o no. Voldria dir-li algo durant el cap de setmana, per a que si hem de fer algun canvi ho poguem fer directament a l'assaig del dilluns vinent.

El Pol ens vindrà a conéixer abans, a l'assaig del 22 de febrer.

2 comentaris:

  1. HOLAAA!!! Sóc la Laia Goded! a mi m'aniria molt millor si el concert de santa coloma pogués ser la setmana abans perque jo el dia 17 treballo per la tarda fins les 22!!! i el de barcelona a mi hem va bé! Moltes gràcies!!
    Besitooss a totess.

    ResponElimina
  2. Sóc la Claudia, a mi em sembla molt bé la idea i tot i que crec, que encara es aviat per confirmar-ho suposo que els dias proposats em van bé.

    molts petons.

    ResponElimina