Programa 2010: opinions

Aquesta entrada és per a opinar sobre els relats penjats a l'altra entrada del blog. Així no es barrejen els relats amb els comentaris, que espero que serà la forma més fàcil de tenir accès a l'informació.

Nacho

5 comentaris:

  1. Sobre "Kafka y la niña":
    es muy corto como para usarlo como único hilo conductor, pero lo podemos usar como un primer relato introductorio y después ir poniendo otros textos que serían como las cartas de la muñeca.

    Nacho

    ResponElimina
  2. vale no havia pillat que hi havia dues entrades! doncs lo dixo:

    mònica ha dit...
    m'agrada el primer conte, el de la nina!
    ja intentare posar-ne algun!

    Bon nadal!

    ResponElimina
  3. Ei! Jo també prefereixo la idea de "Kafka y la niña" (tot i que l'altre també m'agrada). Però llavors, les cartes que suposadament escriu la nina, ens les inventem nosaltres, o busquem escrits que quedin bé amb la història?

    Jo m'he llegit un llibre de contes del Miquel Obiols, però tots eren massa curts i surrealistes, i era molt difícil trobar cançons que quedessin bé amb els textos. Miraré altres llibres de contes que tinc per a casa.

    Per cert, he llegit el mail de la Júlia i també penso que pot estar bé algun conte del Bucay!

    En fi, no tinc res més a dir, que passeu unes bones vacances :)

    ResponElimina
  4. ei!
    em sembla molt bona idea que els escrits que escriu la nina siguin histories hi puguin quedar bé. jo personalment buscaria que ja estiguessin fetes, i que les poguessim adaptar, sempre es podran fer modificacions sobre les que es proposin.

    un peto i bon fi d'any!!!!

    ResponElimina
  5. Si, jo també prefereixo que agafem tot escrit ja, si no ens complicariem molt la vida. Com a molt, treure algún paràgraf o frase que no ens convingui o escriure un mini-pròleg que converteixi un relat en una anècdota que comenti la nina.
    De fet, podria estar molt bé que les cartes-relats anéssin representant l'evolució personal de la nina, com ara incloure al principi alguna història més infantil (hi podriem recuperar alguna cançó de "Annie", en cas de necessitat) i poc a poc de caire més adult fins arribar a la vellesa. Podriem acabar amb el "Instantes", de Borges (bueno, atribuit, no se sap ben bé qui el va escriure); ara el penjo a l'entrada de relats.

    Per cert, feliç Any Nou!!

    ResponElimina